Vill du delta i vår gemensamma kamp för att personer med NPF ska få ett fungerande liv? Varmt välkommen att bli medlem hos oss på Attention! 

Ditt medlemskap är otroligt värdefullt och gör det möjligt för oss att sprida kunskap om NPF, att bedriva påverkansarbete och att erbjuda en gemenskap i våra lokalföreningar över hela landet. 

Vill du dessutom hjälpa vår förening att växa?

Vi behöver verkligen dig, för hela vår förening består av personer som du! Vi önskar en mångfald och en bredd och det finns så mycket vi skulle kunna göra.

Det finns ingen bortre gräns kring vad vi kan göra, så länge vi har idéer, ork och tid är allt inom räckhåll.

Som medlem får du tillgång till en fantastisk tidning, men en av de största behållningarna vi har är varandras inneboende kunskap. Har du erfarenhet av NPF, från ditt arbete, från din familj eller från din själv, så sitter du på en unik kunskap. Och det är det allra finaste vi kan ge våra medlemmar. Vi är inte professioner och vi kräver inte stordåd av någon. Vi är bara personer som hittat olika vägar för att få vårt liv att fungera – personer som ibland eller ofta kör fast och stångar huvudet i väggen. Vi uppfinner hjulet, vi gräver nya gångar. Ibland går vi under och ibland orkar vi göra underverk för de vi älskar.

Alla har något att ge. Alla. Och vi vill gärna få ta del av det du har att ge.