Vi kommer under hösten bjuda på BIO.

Under båda våra filmvisningar kommer vi begränsa platserna så det finns gott om plats. Vi vet att många behöver tryggheten av att inte ha någon okänd bredvid sig. Så det är viktigt att anmäla sig så man vet att man har en plats. Det går bra att skicka ett mail.

Kommer man utan att vara med på vår lista så släpps man bara in i mån om plats.

Lördag 28 oktober, 11:00

Vi visar Insidan Ut på Lindesbergs Bio .

Filmvisningen är gratis, men vi behöver ha in anmälan då det visas som ett slutet sällskap.

Vi bjuder på bio, snacks och godis får inte tas med utan man får köpa det i Lindesbergs Biografs kiosk. Mer information om utbud finns på biografens hemsida.

Fredag 17 november, 18:00

Vi visar Blue Beetle i Hällefors Folkets Hus.

Filmvisningen är gratis, men vi behöver ha in anmälan då det visas som ett slutet sällskap och platserna är begränsade.

I Hällefors finns ingen godisförsäljning, eget godis och snacks får medtagas. Tänk på att många kan vara allergiker och undvik därför allergener som nötter, mandel och sesamfrön.

Attention är en förening för person med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.

Vi vet att många av de svårigheter NPF för med sig gör det svårt att sitta tyst i en biosalong. På vår bio får du komma precis som du är.

  • Vi vet att det här innebär att en del har svårt med intryck, och därför rekommenderar vi att du tar med hörselkåpor om du behöver, och vi kan hjälpa dig få en plats där du inte behöver sitta för nära någon du inte känner dig trygg med.
  • Vi vet att det innebär extra mycket spring i benen, och därför vill vi att du tar med dig tålamod och förståelse för de som behöver röra sig.
  • Vi veta att det kan innebära impulsiva utrop, och därför vill vi att du respekterar att var och en gör så gott de kan.

Vi har anmälning till evenemanget, eftersom formen för evenemanget är ett slutet sällskap.
Här kan du läsa på mer om hur du kan göra en mindre formell intresseanmälan.