Häng med oss ut på en av våra vackra vandringsstigar i Bergslagen. Glöm inte att anmäla dig!

Söndag 24/9 klockan 10:00

Du väl välkommen oavsett om du är en van vandrare eller bara vill se hur det ser ut. Vi kommer inte vandra flera mil! Vi väljer hur och var vi går utifrån gruppens deltagare, och ingen kommer lämnas efter. Hos oss är alla välkomna!

Skärmabodabergen

är en unik och spännande plats med mängder av grottor och dramatiskt natur i kuperad terräng. Skogen är gammal och rymmer många sällsynta växter och djur. Ge dig ut på upptäcktsfärd – det här är ett riktigt äventyrsland!

Med oss har vi en van scoutledare, och utifrån deltagarnas erfarenheter och skor väljer vi på plats var vi ska gå. Ta med egen matsäck och något att dricka, samt så fotriktiga promenadvänliga skor du har. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor!

Observera att sista dag för anmälan är lördag 23/9.

Med reservation för förändringar beroende på vädret. Genom att ni anmäler er har vi möjlighet att kontakta er om vi väljer att byta dag eller ställa in evenemanget.

Vi har anmälning till evenemanget, eftersom vi vill kunna planera gruppen.
Här kan du läsa på mer om hur du kan göra en mindre formell intresseanmälan.